Contact

Pentru programari:

Sunati in cursul saptaminii luni-vineri intre orele 10 - 19. Nu raspund la telefon, cind sint in consultatie si in acest caz, puteti folosi e-mailul sau un sms pentru stabilirea programarii. Inainte de programare cititi aici www.sensart.ro/psihoterapie-de-stiut.html, www.sensart.ro/psihoterapie-despre-sedinte.html
Cind veniti pentru prima oara la sedinta este nevoie sa va asigurati ca ati luat toate detaliile despre  locatie, ora si data. Daca sunati in ziua sedintei cu 10-20 minute  inainte de sedinta pentru a mai intreba despre locatie, s-ar putea sa nu pot sa va raspund, deoarece pot fi cu o alta persoana in sedinta si nu o sa va raspund.
Ajungeti la ora stabilita, nici inainte, nici mai tirziu.
Sedintele /sesiunile  vor fi programate prin telefon sau email. Nu va asteptati sa va raspund pe email in afara orelor de psihoterapie. Nu se fac sedinte (dezvoltare personala, consiliere, coaching,  psihoterapie) prin e-mail decit in anumite cazuri in care persoana nu se poate deplasa, este in alt oras, tara.
Sedintele au o frecventa variabila, de obicei o data pe saptamana. In anumite cazuri se pot face si doua sedinte pe saptamina.
Doar in situatii de urgenta si criza puteti sa ma sunati in afara sedintelor  (vom stabili de comun acord in ce conditii)
Lasati-va telefonul pe silentios pe parcursul sedintei.
Sedinta nu se prelungeste (decit daca nu am o alta persoana la rind si in cazuri exceptionale - criza).
Daca intirziati la sedinta, este posibil sa nu fiti motivati/motivate sau sa evitati inconstient discutarea unei probleme. Daca nu ajungeti la timp la o sedinta si nu ati anulat sedinta inainte de inceperea ei, voi presupune ca veti participa la ea. Sedinta se va plati integral, indiferent cit intirziati dvs
Sedintele se anuleaza cu 24 de ore inainte. In caz ca anulati in aceeasi zi sedinta va fi platita (in 24 de ore eu pot sa imi refac programul si sa aloc acea ora altei persoane). Doar in cazuri exceptionale (accident, deces, boli acute transmisibile - gripa, varicela) nu platiti sedinta programata.
Daca se intimpla sa lipsiti la doua sedinte la rind, este bine sa va intrebati ce se intimpla si sa discutam despre aceste aspecte.
Daca nu veniti la o serie de sedinte la rind va trebui sa intrerupem sedintele.
Daca doriti sa intrerupeti sedintele, puteti alege acest lucru cit si inceperea altor sedinte cu un alt terapeut.
Daca nu efectuati plata la sedinta curenta, poate acesta este un semn ca aveti o problema cu programarea finantelor si este necesar de discutat in terapie.
In sedinte/sesiuni specialistul si clientul fac o echipa. Daca unul nu lucreaza - atunci sesiunea nu este productiva. Clientul este necesar sa se responsabilizeze (altfel, nu face decit sa se minta pe sine).  Primele doua sesiuni/sedinte intotdeauna sint de intercunoastere, de evaluare a cazului dumneavoastra,  a traseului de viata trecut si actual.
Dvs va asumati responsabilitatea de a participa regulat si punctual la sesiunile noastre si de a optimiza modul de utilizare a timpului petrecut impreuna.
Nu se poate spune tocmai de la inceput care va fi durata, de aceea din cind in cind de-a lungul sedintelor este necesar sa evaluam/reevaluam si planificam obiectivele. A rezolva simptomul este una si a rezolva cauzele problemei dvs este altceva. O interventie eficienta se adreseaza cauzelor, nu doar remiterii simptomelor. Timp de o luna de zile o sa constietizati problema dvs si o sa aflam impreuna cauzele ce au dus la ea. Personal cred ca o interventie eficienta nu este aceea care are pe moment rezultate "spectaculoase", ci in timp, rezultate durabile.


Durata sedinte :
individuale 50 minute
cuplu, familie 90 minute
parenting individual 90 minute

Orar:
Luni 12:00-18:30
Marti 9:00-17:00
Miercuri 9:00-16:00
Joi 9:00-16:00
Vineri 9:00-15:00

Seminarii (urmariti temele pe site si blog):
Miercuri 18:00-20:00
Joi 18:00-20:00

Adresa:
zona bd. Titulescu - Calea Grivitei,
metrou Basarab, sector 1

Mobil:  0723.771.441 (trimiteti SMS in caz ca nu raspund)

Email: crisalevitchi@sensart.ro

Societate:
S.C. Sensart Consulting s.r.l.
CUI: 15565348

Cont banca:
RO 42 BRDE 445 SV22982494450
Sensart