Servicii Psihologice On line

Dezvoltare personala, indrumare si educatie psihologica personalizata, consliere email/on line pentru adulti

Orice persoana se poate confrunta cu anumite probleme in viata si nu este necesar sa aiba simptome clinice ca sa apeleze la serviciile unui consilier/psihoterapeut. Dezvoltarea personala, indrumarea si educatia psihologica personalizata, consiliere email/on line se adreseaza persoanelor care nu au tulburari clinice si celor cu tulburari clinice usoare,  care sint in general functionale.

De citit aici criteriile:
cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2013/05/27/cind-credem-ca-scurtaturile-ne-duc-la-rezultat-drumul-spre-noi-insine-nu-are-scurtaturi
cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2013/05/30/drumul-spre-noi-insine-nu-are-scurtaturi-2

Important si pentru serviciile on line - cadrul sedintelor :  www.sensart.ro/psihoterapie-de-stiut.html

Relatia on line nu se compara cu relatia fata in fata de aceea are si limite. Concluzionind, in toate cazurile de aici cu intensitate medie spre inalta este indicata psihoterapia in cabinet si uneori evaluarea medicala.

Pentru a avea acces la acest mod de servicii este nevoie sa imi trimiteti un email cu datele dumneavoastra reale (nume, virsta, localitate). Responsabilitatea pentru veridicitatea datelor dumneavoastra de contact va apartine. Succesul sedintelor este datorat implicit onestitatii datelor pe care le furnizati si implicarii dumneavoastra in proces. 
Vi se va trimite o fisa de evaluare pe care o veti completa si trimite pe email. Dupa o evaluare a problematicii dumneavoastra vom decide daca lucram sau nu impreuna in aceasta modalitate (si daca este necesara o alta interventie). Sedintele vor contine in ele si referinte de biblioterapie pentru ca eu personal cred ca dumneavoastra ca si client aveti toate raspunsurile si resursele in dumneavoastra eu doar ajutindu-va sa le gasiti. 
Plata sedintelor va fi efectuata intr-un numar de cont (comunicat in momentul cind decidem ca lucram impreuna), cu o zi inainte de sedinta.


Sensart